۱۳۹۸ اردیبهشت ۱۴, شنبه

بالانس دستگاه فلزیاب چگونه انجام میشود

بالانس دستگاه فلزیاب چگونه انجام میشود

منظور از بالانس دستگاه فلزیاب چیست ؟

بالانس زمین تنظیماتی است که انجام آن باعث افزایش عمق کاوش در زمین های معدنی میشود. زمین های معدنی دارای نمک ، ذرات آهن و … است.مقدار این مواد به جغرافیای منطقه ، شرایط فعالیت های انسانی در منطقه مورد نظر و … بستگی دارد. این مواد معدنی به سیگنال های ساطع شده از فلزیاب پاسخی شبیه به فلز میدهند و با توجه به حجم بسیار زیاد زمین در مقایسه با هدف دفن شده ، اثر این مواد موجود در خاک میتواند باعث پوشیده شدن اهداف کوچک فلزی شود و فلزیاب نتواند آنها را کشف کند. تاثیر این مواد روی فلزیاب های VLF بیشتر از انواع دیگر است.

بالانس دستگاه فلزیاب
بالانس دستگاه فلزیاب

انجام تنظیمات فلزیاب مربوط به بالانس زمین میتواند باعث کاهش این خطاها شود و دقت را در هنگام کاوش بالاتر ببرد و شما میتوانید صداها را واضح بشنوید و سیگنال های مزاحم اختلالی در این کار ایجاد نمیکند. به صورت کلی ۳ نوع بالانس زمین وجود دارد :
  1. بالانس دستی زمین ( Manual Ground Balance )
  2. بالانس اتوماتیک ( Automatic Ground Balance )
  3. بالانس زمین پیوسته ( Tracking Ground Balance )
در بالانس دستی تنظیمات فلزیاب توسط اپراتور فلزیاب انجام میشود و در این صورت حداقل صدای مربوط به سیگنال های مزاحم شنیده میشود. در بالانس اتوماتیک زمین فلزیاب به صورت خودکار تنظیمات مناسب را تخمین زده و اعمال میکند. این نوع بالانس سریعتر بوده و دارای دقت بیشتری نسبت به نوع دستی دارا میباشد. در نوع بالانس پیوسته فلزیاب به صورت پیوسته و در حال کاوش تنظیمات لازم را اعمال میکند و در این صورت میتوان اطمینان داشت که تنظیمات اعمال شده همیشه درست است. دستگاههای گنج یاب حرفه ای معمولا دارای هر دو نوع بالانس اتوماتیک و دستی هستند که اپراتور قادر به انتخا از بین آنهاست. فلزیاب های پالسی تنظیمات مربوط به بالانس زمین را ندارند زیرا آنها بسیار کم تحت تاثیر مواد معدنی و رسانای خاک قرار میگیرند.
برای مشاهده اطلاعات کامل این مطلب می توانید اینجا کلیک کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

فلزیاب ایرانی

تاریخچه فلزیاب ایرانی مهندس صمدی بنیانگذار فلزیاب IKPV ایران در سال ۱۳۷۶ شمسی نسبت به دریافت مجوز جهت تولید دستگاه فلزیاب، طلایاب و گنج ...